photo botslide.jpg

Bee a Queen

2 Αυγ 2014




Θυμάμαι τις Κυριακές τα πρωινά τον πατέρα μου να ξυπνάει πριν από όλους μας και να ετοιμάζει το πλουσιότερο πρωινό που έχεις δει ποτέ!Το τραπέζι ήταν πάντα γεμάτο από φρεσκοψημένες φρυγανιές στο τζάκι, μέχρι ομελέτες με αυγά από τις  κoτούλες μας και φυσικά φρέσκο μέλι με βούτυρο...
Από τότε το πρωινό είναι το αγαπημένο μου γεύμα μέσα στη μέρα.
Ο λόγος που κάνω αυτό το μικρό flashback είναι γιατί δοκίμασα την κρέμα ημέρας από κεραλοιφή και το άρωμα της με ταξίδεψε σε αυτή την ανάμνηση...
Το άρωμα της κρατάει αρκετή ώρα πάνω στην επιδερμίδα (αν έχετε δοκιμάσει το lip balm της Apivita με κερί μέλισσας και πρόπολης είναι ακριβώς η ίδια μυρωδιά) κάτι που θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας αν δεν είστε fun των καλλυντικών με άρωμα.
 Έχει πολύ πλούσια σύσταση που προσωπικά μου άρεσε διότι τη δοκίμασα σαν βάση για την bbcream της Garnier και παρατήρησα ότι είχα ελαφρώς μεγαλύτερη διάρκεια, χωρίς να μαζεύει η πούδρα στο μέτωπο... (δεν ξέρω ποιος μαγικός λόγος το έκανε, ούτε είμαι καλή στη χημεία για να το εξηγήσω, αλλά μου αρκεί που λειτούργησε!). Χαρίζει βαθιά ενυδάτωση και προτείνετε για όλους τους τύπους δέρματος αφού απορροφάται γρήγορα, ενώ πιστεύω ότι θα κάνει θαύματα στις ξηρές επιδερμίδες.
Φυσικά εκτός από την κρέμα ημέρας έπρεπε να δοκιμάσω και την κρέμα για έκζεμα κ.λ.π αλλά αυτό θα το δούμε σε επόμενο post.

Για όσες θέλετε να δοκιμάσετε τα φυσικά προϊόντα με κεραλοιφή υπάρχει η ιστοσελίδα με δωρεάν μεταφορικά για την Θεσσαλονίκη όπως επίσης μια σελίδα όπου αναφέρονται τα σημεία πώλησης των μεταποιημένων και παραδοσιακών μελισσοκομικών προϊόντων εδώ. Για πιο άμεση επαφή επισκεφτείτε τη σελίδα τους στο facebook .

Υ.Γ Λόγω της παχύρρευστης σύστασης του, προτείνω να πάρετε μια μικρή ποσότητα και να την προθερμαίνετε με τα ακροδάχτυλα σας ώστε να απλωθεί ευκολότερα στο πρόσωπο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 photo envye.jpg
envye blogger theme