photo botslide.jpg

Red Lips For a Special Day

9 Αυγ 2015


Η αλήθεια είναι ότι ακόμη δεν έχω εξοικειωθεί πλήρως με το να φοράω κόκκινο κραγιόν. Όσο και αν αγαπώ μια κοραλλί απόχρωση στα χείλη και είναι σχεδόν το μοναδικό χρώμα που rock-άρω τα καλοκαίρια κάτι παίζει με το κόκκινο και με φοβίζει. Ωστόσο υπάρχει αυτός ο κλασικός συνδυασμός του κόκκινου με μια γραμμή eyeliner στα μάτια που δε μπορώ να αντισταθώ αφού παραπέμπει στην αγαπημένη μου εποχή των 50's. Για να μπορέσω λοιπόν να το υποστηρίξω χρειάζεται αρχικά να εμπιστεύομαι απόλυτα τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσω και να γνωρίζω ότι δε θα με προδώσουν. Έτσι μετά από αρκετά πειράματα κατέληξα σε αυτό το τρίο.


Maybelline Lasting Drama
Εάν δεν έχετε διαβάσει ακόμα κάποιο review ή δεν έχετε ακούσει καμία youtuber να το εκθειάζει να σας ενημερώσω οτι μιλάμε για ένα εκπληκτικό προϊόν. Έρχεται σε βαζάκι και συνοδεύεται από ένα αρκετά βοηθητικό πινελάκι με στρογγυλές άκρες για εύκολη εφαρμογή. Με αυτό μπορείς να δημιουργήσεις από μεσαίου πάχους έως όσο χοντρή γραμμή επιθυμείς. Εξαιρετικό για όσες έχουν λιπαρή επιδερμίδα σαν και του λόγου μου γιατί έχει oil free  σύσταση και μένει σταθερό για  πολλές ώρες χωρίς το φόβο να  χάσει το σχήμα της η γραμμή που έχεις χαραμίσει μισή ώρα από τη ζωή σου για να πετύχεις! Εκτός αυτού είναι αδιάβροχη που σημαίνει όχι οτι μπορείς να κάνεις μακροβούτια αλλά ότι  έχει αντίσταση στο νερό και δε θα λιώσει σε υψηλές θερμοκρασίες . Ισχυρίζεται οτι κρατάει εικοσιτετράωρο αν και προσωπικά δε το πιστεύω σίγουρα όμως με βγάζει ασπροπρόσωπη για αρκετές ώρες ενώ αφαιρείται πανεύκολα με ένα απλό ντεμακιγιάζ ματιών.

Radiant lip pencil (Cherry No10)
Οκ λοιπόν αυτό το μολύβι το έχω εκθειάσει αρκετά και εδώ μαζί με το κραγιόν αλλά και σε αρκετά βίντεο στο παρελθόν. Σταθερό όσο πρέπει για να μείνει ώρες στα χείλη και ενυδατικό όσο χρειάζεσαι για να απλωθεί σαν όνειρο και να μη νιώθεις να σε τραβάει ή να σου ξηραίνει τα χείλη. Μετά από ώρες αφήνει ένα ωραίο λεκέ και μαζί με όλα τα παραπάνω plus του, το κάνει ιδανικό για να το φορέσεις και μόνο του.

Il Makiage lipstick (Jaffa Red No3055)
Από μια επαγγελματική εταιρεία δε θα μπορούσα να περιμένω κάτι λιγότερα καλό. Από τα κρεμώδη κραγιόν της σειράς το Jaffa red είναι ότι πρέπει για να πετύχω το 50s look που τόσο αγαπώ. Πάντα το τοποθετώ με ένα πινελάκι για προσεκτική εφαρμογή διότι το χρώμα του δε συγχωρεί εύκολα τα λάθη! Ενώ έχω απλώσει σε όλα τα χείλη και όχι μόνο περιμετρικά το μολύβι χειλιών, πηγαίνω μετά με το πινελάκι και απλώνω το Jaffa Red. Αφαιρώ την περιττή ποσότητα φιλώντας ένα χαρτομάντιλο, περιμένω μερικά λεπτά να στεγνώσει πριν επαναλάβω για δεύτερη φορά και off to go! Έτοιμη.  






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 photo envye.jpg
envye blogger theme