photo botslide.jpg

Housewarming Gift for Kitchen

1 Ιαν 2016


Η μεταμόρφωση ενός καινούριου χώρου από σπίτι σε σπιτικό χρειάζεται κάτι παραπάνω από ωραία μαξιλάρια στον καναπέ και όμορφες κορνίζες στα ράφια... χρειάζεται να δώσεις χρόνο, αγάπη και φροντίδα.
Χρειάζεται να το νιώσεις δικό σου, να το γεμίσεις με αναμνήσεις και αρώματα. Για αυτό πιστεύω πως μετά το "Γολγοθά" της μετακόμισης ένα δώρο καλωσορίσματος είναι πολύτιμο και εκτιμάται ανάλογα. Σε βάζει σε διάθεση οικοδεσπότη και νιώθεις ότι τα δύσκολα πέρασαν. Έτσι σήμερα αποφάσισα να σας δείξω άλλο ένα δώρο που ετοίμασα για κάποιους φίλους μου. Όπως σας είπα πιο παλιά είμαστε όλοι σε φάση που φτιάχνουμε τα σπιτικά μας οπότε τέτοια δώρα είναι ανεκτίμητα. Είναι μια μικρή σύνθεση για την κουζίνα που αποτελείται από ένα σετ με πιάστρες για το φούρνο και ένα βάζο με έτοιμα υλικά για κέικ. Έτσι όλο το σπίτι  θα πλημμυρίσει  από τη γλυκιά μυρωδιά της συνταγής μας !


Υλικά:
  • Σετ φούρνου (πετσέτα,πιάστρα, γάντι) 
  • Βάζο 1λίτρου
  • Συνταγή
  • Λάστιχο
  • Ψαλίδι
  • Στυλό
  • Κάρτα
  • Κορδέλα
  • Σφραγίδες για το στόλισμα της κάρτας (προαιρετικό)
  • Υλικά για τη συνταγή που θα γράψουμε
Σχεδόν όλοι μπορούμε να βρούμε εύκολα τα υλικά και με τον ίδιο εύκολο τρόπο να φτιάξουμε και τη σύνθεση μας. Τα βήματα είναι απλά και δίνονται με σειρά από αριστερά προς τα δεξιά όπως βλέπεις τις φωτογραφίες.


ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ:

Πρώτο και κυριότερο βήμα είναι να διαλέξουμε με προσοχή τη συνταγή που θα χαρίσουμε. Θέλουμε να έχει στέρεα υλικά που να χωράνε στο βάζο μας και κυρίως να την έχουμε δοκιμάσει αρκετές φορές ώστε να είμαστε βέβαιοι πως πετυχαίνει! 


ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΗΜΑ:

Διπλώνουμε την πιάστρα με τον παραπάνω τρόπο ώστε να φαίνεται καθαρά το σχέδιο και στα δύο αξεσουάρ που χαρίζουμε και επίσης για να δώσει διάσταση και ενδιαφέρον στη σύνθεση μας. Έπειτα τοποθετούμε το βάζο από πάνω. Εάν απλά βάζαμε το βάζο χωρίς να διπλώσουμε το αποτέλεσμα θα ήταν φλατ και δε το θέλουμε αυτό.


ΤΡΙΤΟ ΒΗΜΑ:

Τοποθετούμε την πετσέτα διπλωμένη μακρόστενα και με το δίπλωμα της να κοιτάει προς τα εμάς. Βάζουμε το βάζο στη μια της άκρη και τυλίγουμε όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Το τελείωμα της πετσέτας θέλουμε να είναι στο πλάι ή πίσω από το βάζο. Στερεώνουμε με ένα μεγάλο λάστιχο, στολίζουμε με κορδέλα στα χρώματα της σύνθεσης και αυτό ήταν.
Αν η κάρτα μας είναι μικρή μπορούμε να τη στερεώσουμε και εκείνη με το λάστιχο, διαφορετικά απλά τη βάζουμε μέσα στη σακούλα.


Τι λέτε λοιπόν; Αρκετά εύκολο δεν είναι? Θα ήθελα να μάθω αν έχετε φίλο/η  που μετακόμισε πρόσφατα και αν σκέφτεστε να φτιάξετε αυτό το σετ.

Για περισσότερες κατασκευές δείτε τα προηγούμενα DIY μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 photo envye.jpg
envye blogger theme